search icon
search icon

Божинов пуска голи снимки на Алисия?

Скандалът по оста Валери Божинов-Николета-Алисия придоби съвсем нови измерения

Скандалът по оста Валери Божинов-Николета-Алисия придоби съвсем нови измерения.

Супер 19' разбра, че футболистът до такава степен се е изнервил, че имал намерение да пусне голи снимки на бившата си половинка в Интернет. Божинов заявил пред приятели, че Алисия доста ще страда, ако не му позволи поне два пъти в месеца да вижда сина си Валери-младши.

Както е известно, след раздялата плъзнаха два противоречиви слуха. Първият бе, че певицата е скрила детето от баща си, а вторият, че нападателят на Парма не е виждал и не се е интересувал за отрочето си цели три месеца.

Вратарят на националния отбор на България и на холандския Твенте Николай Михайлов пък упорито пази в тайна отношенията си с фолк дивата Алисия. "Познавам я отдавна и каквото има между нас, си остава между нас. Скоро може би ще разберете", подчерта Ники в свое интервю. На въпрос дали се възползва от разкрепостения начин на живот в Холандия, Ники категорично отрича. "По принцип съм народен човек и искам майката на децата ми да бъде българка. Колкото до наркотиците и алкохола, искам да кажа, че не се възползвам от тях", коментира Михайлов.

Свързани новини

Още от hotnews

Коментари