Запалете моторите, защото кралят на мотоциклетите Джеси Джеймс и майсторката на татуировки Кат Вон Ди ще се женят.

"Понякога хората и пресата бъркат. И това е един от тези случаи. 2010 всъщност беше най-добрата година от живота ми, защото се влюбих в най-добрата си приятелка. Невероятна жена, която ме подкрепи, когато целият свят ми обърна гръб," споделя Джеймс ексклузивно за People.

"Никога не съм срещал толкова мил и любящ човек, който всеки ден да се опитва да промени света към по-добро. Любовта ми към нея е неописуема. За мен е чест, че тя каза 'да'. Да остареем заедно ще бъде страхотно яко, по дяволите!"

*Джеси Джеймс и Кат Вон Ди

Двамата се срещат от миналото лято, след разпадналия се брак на Джеси и носителката на Оскар Сандра Бълок.

Техният развод приключи миналия юни.

"За мен няма никой друг. Той е единственият," отговaря звездата от риалити шоуто "The LA Ink".

*Джеси Джеймс и Кат Вон Ди

На въпроса дали би се преместила от Лос Анджелис в Остин, Тексас, за да бъде с годеника си, Вон Ди отвръща: "Де да беше така лесно. Да наричаме две места 'вкъщи' ще бъде добре засега. В края на краищата, домът е там, където е сърцето, а моето сърце е с него."

*Сандра Бълок на наградите "Златен глобус"

41-годишният Джеймс и 28-годишната Вон Ди през последните седмици си обменят романтични послания в Туитър.

На 13 януари Джеймс пише: "Казват, че истинската любов накрая винаги изгрява. Единствената причина отново да съм в Туитър е да мога публично да заявя любовта си към Кат."

Тя отговаря: "Благодаря ти, че винаги ме подкрепяш и вярваш във всичко, което правя. Но най-вече, благодаря ти, че си най-добрият ми приятел." 

Вижте видео:

Джеси Джеймс и Кат Вон Ди

Снимка(водеща): Getty Images/ Guliver