Дъщерята и синът на алкохолния бос Миньо Стайков – Яна и Стайко, които бяха обявени за издирване, най-вероятно са избягали от страната, за да се покрият след екшъна, който си организирали.

Това е една от версиите, които се носят из столичния ъндърграунд, пише blitz.bg.

От 27 декември 2010 г. братът и сестрата са в неизвестност и се издирват от правоохранителните органи.

На Стефановден русата тузарка Яна, неин приятел и личният й боди се отбиват към 23.30 ч., за да си допият в столичната кръчма "Изток".

По това време в заведението празнува шумно компанията на собственика на ресторанта и президент на волейболния клуб на ЦСКА Георги Георгиев.

Милионерската щерка и гаджето й сядат на далечна маса, но малко след като са си казали на здраве, при тях идва собственикът Георгиев и започва с груб тон да гони от заведението влюбените.

Според свидетели волейболният бос е бил видимо пиян и изрекъл обидни реплики към дамата и приятеля й, започнал да я дърпа.

Щерката на собственика на алкохолната империя "Карнобатска" се изнесла от залата разярена, но само 10 минути по-късно пред кварталната кръчма се изсипала яка наказателна бригада от осем гарда.

С тях била обидената на чест Яна, а групата предвождал лично брат й Стайко.

*Семейство Стайкови - Миньо, Рени (вдясно) и децата - Яна и Стайко

С палки заведението било потрошено, а един от гардовете за респект извадил и заредил пистолет. Компанията на шефа на ЦСКА била смляна от бой.

Наследничката на Стайков Яна имала ясно изразен афинитет към приятелства и веселби с изявени лица от криминалния контингент. Блондинката беше гадже на известния в кримисредите Жоро Главата.

През 2009 г. името на Стайко Стайков беше замесено в побоя на манекенката Деси Зидарова, с която живя на семейни начала близо година. Тогава прокуратурата поиска проверка на разговорите му по мобилния телефон заради факта, че инцидентът се случил само две седмици след раздялата им.

Вижте видео:

Пребиха Деси Зидарова

Снимка(водеща): Bulphoto