Джим Кери вдигна рейтинга на комедийното шоу Saturday Night Live като се появи във видео пародия на филма "Черният лебед".

Кери не е гостувал в вечерното американско шоу от 1996г. и доказа колко много са сбъркали продуцентите, че не са го канили.

Актьорът се появи в клипчето с черно трико и балетна пачка и започна да имитира съблазнителната героиня на Мила Кунис, която във филма тормози героинята на Натали Портман.

С типичните за него уникално забавни движения и мимики той се опита да изиграе фаталната жена, която отива на прослушване. Залата избухна в смях, когато Кери свали якето си, а на гърба му лъсна татуировка на пилешки крилца. За да докаже уменията си в балета Кери започна да танцува, но не с типичните за това изкуство изящни движения, а като ранена в крака патица.

Актьорът реши да съблазни режисьора на представлението и засмука "еротично" пръста си. Но когато това не даде резултат, ловко захапа целия си юмрук.

След като не успя да впечатли никого, Кери напусна залатас думите: "Веднъж станал черен... лебед, никога не може да повече да станеш завръщаш се... лебед."

Филмът "Черният лебед", който жъне успехи в САЩ е смятан за фаворит за наградите "Оскар". Благодарение на скеча на Кери, комедийното шоу Saturday Night Live пък регистрира най-висок рейтинг от 2008 г. насам, предаде Club.bg.