Последната клюка около русото изкушение Златка Райкова е, че очаква дете.

Сензационната новина, че плеймейтката е бременна, гръмна във в. „Уикенд”. Според изданието в медиите се въртят снимки, на които си личи заобленият корем на блондинката, издаващ бъдещото щастливо събитие, пише kliuki.bg.

На светско парти, което Златка наскоро посетила, всички забелязали наедрелия й корем, а тя самата правела всичко възможно, за да прикрие факта, че е наддала няколко килограма, поемайки толкова дълбоко въздух, че едвам дишала.

От вестинка дори предполгат, че евентуалния татко на детето е настоящият приятел на моделката – Павел. Мъжагата вече има едно дете от бившата си приятелка, на която най-безцеремонно бил шута, когато тя била в деветия месец от бременността. Причината била една-единствена – любовната му авантюра със Златка.

*Златка Райкова (Снимки: сп. 69)

Оказа се обаче, че слуховете въобще не отговарят на истината. От bliasak.bg се свързаха с блондинката, която заяви:

„Не съм бременна и изобщо нямам такива намерения за близкото бъдеще. В момента цялото ми време е ангажирано със сватбената агенция, която отварям, и няма да бъде редно да създам дете, в момент, в който няма да мога да му обръщам нужното внимание".

"Едно бебе се нуждае от много грижи и трябва да се появи в живота на една жена, когато тя е готова за това“, допълни още изкусителната блондинка.

От известно време насам Златка се стреми да избяга от скандалния си имидж и да изгради нов - на бизнесдама.

Вижте видео:

Интервю със Златка Райкова