Тя е известна със своя секси стил и увереното си поведение.

И сега за пореден път Бионсе доказа, че е на гребена на модната вълна, когато излезе по улиците на Ню Йорк обута в клин с метални капси, пише "Дейли мейл".

Тоалетът беше завършен с черни ботуши, бяла тениска и черно кожено яке и певицата се открояваше с небрежния си шик.

29-годишната звезда посрещна новата година в нощния клуб Marquee в Лас Вегас със съпруга си Джей Зи.

Рапърът подписа договор за един милион долара за участието си на откриването на Cosmopolitan Resort and Casino.



*Рокерски шик: Бийонсе се разходи из Ню Йорк с клин с метални капси

Към Джей Зи се присъедини съпругата му – Бионсе, както и Риана, Гуинет Полтроу, нейният съпруг – Крис Мартин, Кание Уест, Дженифър Лопес и Флорънс Уелч.



*Уссмивка: Бионсе прекара новогодишната нощ в Лас Вегас с мъжа си – Джей Зи

След концерта, който включваше изпълнения от Бионсе, Джей Зи и Крис Мартин от Колдплей, звездната компания купонясва до малките часове.

Бионсе изпя песента „Forever Young” в дует с 41-годишния си съпруг, а по-късно, облечена с зашеметяваща рокля с голямо деколте, изпя и песента си „Halo” заедно с Крис Мартин.

И изглежда, че изпълнителката на хита „Single Ladies” е прекарала празниците прекрасно, обсипвана с подаръци от Джей Зи.

Рапърът похарчил над 350 хиляди долара само за чанти Бъркин на Hermes за жена си, като изчакал до самото навечерие на Коледа.

*Джей Зи похарчил над 350 хиляди долара само за чанти Бъркин на Hermes

„Джей правеше покупки в последната минута в специално помещение в магазина на Hermes. Отвън стоеше бодигард. Похарчи 350 хиляди долара за чанти Бъркин, наред с други неща.”

Вижте видео:

Джей Зи и Бионсе - "Forever Young"