Лейди Гага беше "съкрушена" вчера, след като беше принудена да отмени концерт в Париж, тъй като екипът й и сценичната техника били "задържани" от френските власти заради силната снежна буря.

Звездата трябваше да пее в зала Берси в Париж, но шоуто й беше отложено, тъй като екипът й закъснял заради поледица. Певицата твърди, че двама нейни служители били "арестувани" от властите при опита си да стигнат навреме за концерта, пише БГНЕС.

"Всичките ми 28 камиона с техника за турнето Monsterball бяха задържани от френските власти над 26 часа, 2 от служителите ми бяха арестувани при опита си да стигнат до Париж, за да можем да изнесем концерт.Бясна съм и съкрушена, това не е честно спрямо мен и почитателите ми", написа Лейди Гага на страницата си в Туитър.

Тя дори предложила на промоутърите шоуто да се състои, като изнесе напълно акустичен концерт, за да не разочарова феновете си.

"Предложих да направим акустична версия на шоуто, но нямаше никакъв звук и източник на електричество, тъй като цялата техника беше задържана. Много съм гневна и тъжна", допълни изпълнителката.