Само ден след като разчуства зрителите с изповедта си при "отчаяните съпруги" Вихра и Мая, фолк певицата Алисия се появи като "нов човек" в "Шоуто на Иван и Андрей".

Пред двамата водещи блондинката сподели, че след интервюто й вчера експоловинката й Валери Божинов й се е обадил по телефона. На въпроса какво й е казал, звездата на "АРА мюзик" отговори: "Каза ми, че ще дойде да види детето си." Тя отново потвърди, че футболистът не е виждал сина си три месеца, освен понякога в скайп.

Въпреки че ясновидците в шоуто предрекоха, че Валери Божинов ще се върне при Алисия, тя отново беше категорична, че няма да се събере с него. Певицата не пожела да коментира слуховете дали играчът на "Парма" й е изневерявал и дали го е хващала в крачка.

Иван и Андрей бяха подготвили две изненади за Алисия. Първата беше телефонен разговор с майката на Валери - Пепа. Тя сподели, че певицата може винаги да разчита на нея за отглеждането на малкия Валери и че не я вини за раздялата й с Божинов. Пепа отново потвърди, че от няколко години не е в добри отношения със сина си, а при последната им среща в Правец той се държал страшно арогантно с нея.

Другата изненада за Алисия беше приятелката й Емануела. Колежката й от "АРА мюзик" се появи в студиото и подари на блондинката кученце. "Бях й обещала да й намеря мъж", заяви Емануела. Алисия пък обяви, че малкият Валери ще кръсти новия си домашен любимец.

Фолк певицата не отговори дали ще прекара празниците с Ники Михайлов в Дубай, но обеща на водещите да им покаже задграничния си паспорт догодина, за да разберат сами. Преди да изпълни новото си парче "Важно ли ти е", Алисия изпрати на Иван и Андрей поздрави именно от вратаря на "Твенте", пише bliasak.bg