Орландо Блум почти докара рокерски вид с коженото си яке и мотоциклет „Ducati”, но постелката и кърпата за йога под мишницата му, определено не се вписват в представата ни за "лошо момче".

Актьорът беше щракнат на излизане от урока му по йога в Лос Анджелис, докато слагаше каската си и отиваше към своя мотоциклет, пише "Дейли мейл".

Може би, загрижен за сигурността си, той носеше дебели ръкавици и черно яке, отдели няколко минути за поставяне на каската си, но въпреки всичко беше с голи крака.

В момента актьорът се подготвя за най-голямата роля в живота си – тази на баща.

Звездата от „Карибски пирати” и жена му, моделът на “Victoria's Secret” Миранда Кер, очакват първата си рожба (вероятно момче) следващия месец.

*Актьорът Орландо Блум запалва мотора си след тренировка



*Орландо нахлузва ръкавиците на излизане от урока си по йога



*Бързо вкъщи: Орландо изглежда бързаше, втурвайки се към мотора си

33-годишният Орландо си взе почивка от работата след като наскоро завърши новия си филм „Albert Nobbs”, което вероятно значи, че засега се оттегля и ще се концентрира върху бащинството.

А Миранда (на 27 г.) подхвърли, че вероятно ще зареже моделството завинаги, щом детето се роди.

Наскоро тя сподели пред „W magazine”: „За мен семейството е всичко. Решението да създам такова изобщо не беше трудно”.



*Безопасността на първо място?: Орландо проверява дали каската му е добре стегната



*Орландо отпраши към вкъщи след урока си

„Кариерата ми винаги е била прекрасна, но не е моят живот. Не усещам, че се налага да се върна на работа.”

А относно дългосрочните й планове: „Целите ми включват хамак, зеленчукова градинка и къща със слънчеви батерии, и се надявам, че в крайна сметка ще ги постигна.”

Двойката може да си отдъхне след като риалити звезда, призна, че се е опитала да ограби дома им и сега е задържана без право на гаранция в Лос Анджелис заради подозрения, че е нарушила пробацията си.

Алексис Ниърс (на 19 г.), звездата от риалити шоуто „Pretty Wild”, беше арестувана по подозрения за притежание на хероин.

Тя не отрече обвиненията през май за опит за влизане с взлом с цел обир, повдигнати заради кражба в дома на Блум през 2009 г.



*Бъдещи родители: Орландо и Миранда, чийто термин е следващия месец, отидоха на концерт в Лос Анджелис миналия месец