Остават броени дни до промоцията на новия сингъл на Мария Илиева “I Like”.

Дългоочакваното видео ще бъде представено съвсем скоро, а преди това феновете на певицата ще могат да участват в тематично онлайн предизвикателство. Наградите са лична среща с Мария Илиева и ВИП покана за промо събитието.

Между 1 и 3 декември на официалната фен страница на Мария Илиева във фейсбук – http://www.facebook.com/pages/Maria-Ilieva/40499600196, както и в twitter, потребителите могат да споделят нещата, които харесват, във формат „I like…” на български или на английски. След това целта е да съберат максимален брой харесвания (likes), като победителят печели среща с Мария Илиева.

Бонус играта „I like рождени дни” е за 1 декември – рожденият ден на Мария Илиева. В рамките на един ден феновете, които вече са участвали в играта, могат да публикуват постовете си и като личен статус. Мария Илиева ще избере най-оригиналното изречение, а победителят си осигурява ВИП покана за промоцията на “I Like” и ще е сред първите, които ще видят новото видео.

Всички фенове на Мария Илиева са поканени да участват в играта. „Надявам се всички много да се забавляваме с тази игра,” каза Мария Илиева. „Добра „загрявка” е за видеото на “I Like”, защото то е точно толкова динамично, различно и вълнуващо. Нямам търпение всички да го видят!”