Звездите на "Пайнер" се оказаха най-скъпите гости на купоните за предстоящия студентски празник 8-ми декември.

Изпълнителите на инж.Митко Димитров продължават да държат най-високите тарифи в жанра.

В щателно проучване на в."Телеграф" се разбира, че мегазвездите Ивана и Глория оглавяват класацията за най-скъпи хонорари за изява между 8000 и 10 000 лв. Те са едни от малкото изпълнители, които за сега нямат поети ангажименти за празника. Причината за отсъствието на Ивана е, че нейната музикантка и приятелка Стояна роди наскоро, затова певицата редуцирала участията си.

Веднага след Ивана и Глория се нарежда носителката на титлата "Певица на годината" Преслава с около 5-6 хиледарки. Едрогърдата изпълнителка ще извие глас в Пампорово, а партньор на 8-ми декември ще й бъде диждей Живко Микс. На няколко крачки зад нея стои най-прогресиращата изпълнителка на Пайнер Цветелина Янева. Тя ще радва студентите във Велико Търново в заведението на мъжа на Галена в Арбанаси.

В различни заведения в Пловдив ще бъдат Константин, Милко Калайджиев и Емилия, която ще направи първото участие след турнето си в Америка.. В София ще си останат за 8- ми декември други звезди от поп фолка- Анелия и Камелия. В морската ни столица гостите ще забавлява Борето Дали, а Джена ще разтърси Благоевград.

На хонорари между 2 и 3 хиледарки са се спазарили някои от артистите на конкурентните музикални компании "Ара Мюзик" и "Диапазон рекърдс", но изненадващо при тях е, че водещите им изпълнители Алисия, Джина Стоева и Теодора, засега също нямат записани участия в заведение или клуб. Човекът глас Тони Стораро вероятно ще пее в Добрич, а Ивена в Правец.
Скандалното трио Крум,Дебора и Кристиана, също е заета на студентски празник и ще вдигат градуса на настроението в Петрич.

Източник: blife.bg