Успешните дами в шоубизнеса са с дълга коса. Няма как като се заговори за красиви жени и в главата ви да не изплува някоя Мис България.

В историята на конкурса са дългокоси красавици като Ромина Андонова, Антония Петрова, Росица Иванова, Теодора Бургазлиева. Мисис България също - Маги Желязкова, Елеонора Манчева. Тенденцията сред миските е категорична - никакви къси коси.

И във фолка безпрецедентно доминират дългите коси - от ветеранките в жанра - Глория, Ивана, Тони Дачева, Нелина, до новите попълнения - Андреа, Цветелина Янева, Яница, Преслава, Елена Паришева.

В другите жанрове като че ли отново не доминират късокоските - Марияна Попова, Мария Илиева, Лили Иванова, Лора Караджова. В лагера на телевизионните водещи сред дългокоските се нареждат Наталия Симеонова, Радост Драганова, Венета Райкова, Мария Игнатова, Ива и Боги от "Денят е прекрасен" по БТВ.

В рехавия отбор на жените с късите коси се нареждат чаровници като Джина Стоева, Тони, Гала и Цветанка Ризова. И едно познато лице - Ани Салич, която всички сме виждали с дълга коса, но с годините отряза буклите.

Равносметката говори, че дългокосите дами преобладават, но май не само косата им е помогнала за успеха. Просто зависимостта между тях е правопропорционална.

Източник: "Стандарт"