Нова любовна история взриви втората вечер от честването на Петата годишнина на Sin City.

Във фолк клуба се събраха много от елитните лица на родния шоубизнес, но бомбата пуснаха Алисия и Ники Михайлов.

Фолк певицата и футболистът се появиха официално като двойка по време на участието на Галена във фолк клуб Help, информират ни от blife.bg. Влюбените за първи път демонстрират по-интимните си отношения, като за място на откровението са избрали Sin City.

Снимки на двамата не можем да ви предоставим, защото новогаджосалите се Алисия и Ники се бяха настанали във VIP зоната на клуба, която след грандиозния ремонт е недостъпна за фотообективи. Галена отправи поздрав към двойката, като не пропусна да отбележи стилната визия на колежката си.

Ще припомним, че по същия изненадващ начин Алисия се раздели с Валери Божинов. Най-тиражираната версия е, че мачото залюбил Николета Лозанова, според неговите думи двамата са заедно от година. Истината за раздялата им обаче си остава между Алисия и Валери. В опозиция се явява друга клюка, която разнесе, че Ники и Алисия имали вземане-даване още преди година.

Изглежда певицата не си е взела поука от разочарованието си с футболисти и отново е залюбила спортист. А дали Алисия не е решила да си отмъсти на Николета, като се хване с нейния бивш любовник? Или пък е преценила, че това е добър начин да натрие носа на Валери?! Истината се крие някъде в този любовен четириъгълник, който не се знае има ли разплитане!