Какво точно се случва със семейството на футболната звезда Валери Божинов?

Този въпрос е изключително актуален от няколко седмици, пише avtora.com.

Медиите не престават да тиражират слуха за раздялата на нападателя с фолк дивата Алисия, от която дори има и малък син.

Още по-любопитно обаче звучи и причината за това - според пресата, от няколко месеца футболният национал има връзка с най-горещата ни плеймейтка Николета Лозанова.

Въпреки че до момента новината не е потвърдена, фактите до голяма степен подсказват, че тя е доста вероятна - откакто е заминал за Италия, Божинов живее сам в Парма, а неофициалната му половинка Алисия предпочита да обитава собственото си жилище в София.

Николета пък преди няколко седмици разкри, че има връзка с популярен наш футболист, но отказа да разкрие името му. Самата тя работи като модел за известна агенция на Апенините и прекарва по-голямата част от времето си именно там.

*Николета Лозанова

Междуременно Алисия пусна новото си видео към песента "Твоя тотално" за която казва: "Това е първата и последна песен, която посвещавам на Валери". 

Преди време певицата заяви пред "Журнал за жената" , че не брои мимолетните забивки за кръшкане. "Не мисля, че сексът за една нощ е изневяра".

В същото време обаче тя внася важното уточнение, че не би простила на мъжа до себе си, ако я предаде по този начин.

В шоуто на Иван и Андрей пък сподели, че не се притеснява дали половинката й е изневерявал, тъй като в днешно време повечето мъже го правят.

„Те са като животните, следват нагона си”, аргументира се певицата. „За мен обаче най-важното е Валери да ме уважава.”

Събрани заедно, фактите наистина подсказват за подобно развитие на обстоятелствата, но както се казва, оставаме верни на мотото "око да види, ръка да пипне”…


*Алисия и Валери