Специален гост днес на „Денят е прекрасен” беше Азис. Водещата Ива се поинтересува главно от емоционалните моменти на Васко с дъщеря му Рая в рубриката „Часът на мама”.

„Пробвахме три-четири пъти да направим братче или сестриче на Рая, но засега без успех. Бих искал още деца, със сигурност от същата майка, жената на живота ми Гала.

Рая е голяма сладурана, ходи на детска и се обръща към мен по име – Васко. Малката усеща, че аз съм по-топъл и нежен и някак си май ми отива да ми казва повече мама, отколкото татко.

Аз искам да бъдем преди всичко приятели, за мен няма теми табу, няма забранени неща и бих се радвал да се забавляваме заедно.”

Провокиран от Ива за това как би се отразила славата на дъщеря му, Васил отговори :

„ Често съм си мислел дали да не я пратя да живее в чужбина. Мечтата ми е да ги изпратя с майка й в Швейцария, защото знам тук на какво може да бъде подложена”.

Специалният гост на Ива и Васко показа, че е много открит и позитивен човек. Той разкри и други лични неща от живота си и за миг не спря да се усмихва.

На комплимента на Ива за това, че е успял да свали цели 17кг., Азис каза:

„За да направиш такава промяна трябва да си влюбен, да си мотивиран и преди всичко да си щастлив. Аз съм една буря от емоции, често взривоопасна – може би това ми помогна да се преборя с теглото си”.

Смях огласи студиото на „Денят е прекрасен”, когато водещият и певецът се пошегуваха за новата визия на Азис.

„С тези очила да не си решил да сменяш професията и да станеш професор?”- подхвърли Мавриков – „За съжаление имам проблем с очите и затова ми се налага да нося очила. Но вярвай ми – ако започна да преподавам, моите лекции ще са най-посещавани”.

Водещата поиска от Азис да сподели също как се отразява славата му и кое е нещото, което му дава сила.

„ Славата е наркотик, нещо необяснимо. Тя е това, от което вечно се оплаквам, но и без което не мога. Ходя постоянно дегизиран, даже като посещавам лекар си слагам и медицинска маска. А хората около мен, моите приятели са тези, които ми дават енергия за шоу – те са жестоки.”

„Мечтая да участвам в грандиозен музикален проект и да направя дует с Мадона. Иска ми се да се изявявам и по телевизията – тя ми липсва. А защо не за в бъдеще да завърша и автобиографичния си филм.”– разкри Азис за бъдещите си планове.

По повод на парчето "Нащракай се", чийто клип се знаеше, че ще бъде по-различен и провокативен, Азис сподели:

"Мислех, че от тази песен няма да излезе кой знае какво. Просто не залагах на нея и онази нощ снимахме клип към нея, който е много интересен. Казвайки видео, не искам да си представяте близки планове, много светлина, много грим. Нямаше такова нещо. Решихме видеото да бъде следното: Много хора се интересуват какво се случва преди едно мое участие. Аз реших да пусна камери там, където аз никога не съм позволявал никой да влиза, освен най-близките си приятели.

Събрах най-близките си приятели, събрах балета си, събрах се с Устата, наехме един божествен апартамент и започнахме да се подготвяме за участие и след това направихме едно турне из нощна София. Бяхме в три клуба. Пяхме парчето, което беше снимано. За една нощ се качихме в един кемпер и една каравана, и това нещо се снимаше. Значи, първо в апартамента цялата веселба, после с кемпера започнахме да обикаляме нощна София, после в клубовете. Стана много весело", пише signal.bg.

Най-скандалният и провокативен певец издаде и някои пикантни подробности около сюжета, които определено ще бъдат доста коментирани.

"Най-бруталното, което беше е, че на някой му хрумна да играем на шише. Въртях три пъти бутилката и трите пъти двата края на шишето сочеха мен и Устата. Това е заснето с камера. Не е нагласено. Ние не се целунахме, ние се изядохме. Ние не може да се погледнем в очите след това шише. На мен ми е неудобно" - обясни Азис.

*Устата и Азис

Чуйте "Нащракай се":