Те отказаха да коментират естеството на връзката си, но Черил Коул очевидно е все още много близка с „близкия си приятел” Дерек Хоу.

Въпреки ангажиментите си към предаванията на живо на шоуто X Factor, поп звездата долетя в Лос Анджелис миналата седмица за кратка среща с професионалният танцьор след двумесечна раздяла, пише "Дейли Мейл".

27-годишната певица бе забелязана да се вози инкогнито в колата на Дерек, докато той паркираше до луксозния си апартамент в квартал Century City.

Докато Хоу, на 25, нямаше нищо против да бъде сниман по дънки и тениска, Коул се опитваше да се скрие на предната седалка в черното му Ауди – боядисаната й червена коса леко се показваше над таблото.



*Инкогнито: Дерек Хоу пристига пред апартамента на жилищния комплекс Century в Century City – а Черил Коул остава в колата



*Защо ли се крие? Черил се беше скрила в колата, докато Дерек разговаряше с портиера на сградата Century

Денят на посещението на Черил съвпадна с публичното поздравление, което Дерек изпрати чрез Twitter на певицата за новия й сингъл "Promise This", който стана номер едно в чартовете.

Той написа: "Луничката ми е номер едно, няма майтап!!!! Толкова се гордея с нея, особено след тежката година, която изкара."

Двойката не се беше събирала от началото на септември откакто Черил се завърна в Лондон от Лос Анджелис за предаванията на живо на шоуто X Factor.



*Галено име: Дерек написа публично съобщение на Twitter страницата на Черил, където я нарича "луничка’"

Самият Дерек беше също толкова зает с ежедневните репетиции с актрисата от "Мръсни танци", Дженифър Грей за шоуто "Танцувай със звездите", което той спечели по-рано тази година с Никол Шерцингер.



*Отблизо: Черил снимана с Дерек в Лос Анджелис през февруари, за където замина след като разбра за изневерите на Ашли Коул

Припомняме:

Коул държи в неведение феновете си относно естеството на връзката си с Хоу, особено след като се раздели с бившия си съпруг Ашли Коул през февруари.

Двамата са приятели от миналата година, когато той участва в клипа й "Parachute".

Но след унижението, което преживя Черил след информация от таблоиди за така наречените изневери на футболиста, тя излетя за Лос Анджелис за да намери утеха при Хоу.

А той от своя страна повдигна духа й с пътуване до Танзания през юни, където тя бе ухапана от комар пренасящ малария.

Тогава тя изненада феновете, когато отлетя за Лос Анджелис за записа на новия албум и клипа на "Promise This" само две седмици след като излезе от болница след лечението от малария.

След като се възстанови от болестта, Черил благодари на Дерек за това, че й е спасил живота, като й е предложил да си направи кръвен тест след като започнали да се проявяват първите симптоми на болестта.

Пред Пиърс Морган, в шоуто Life Stories миналия месец, тя разказа:

"Той е чудесен, просто чудесен човек."

Тя призна, че в началото му се ядосала, заради предложението за кръвен тест, защото не обичала игли.
Но сега когато си го спомня, тя твърди че той най-вероятно е спасил живота й.

Тя обясни: "Никога не мога да му се отплатя."

Въпреки това, тя ни остави в неведение за естеството на връзката си с професионалният танцьор от "Танцувай със звездите".

"Не потвърждавам и не отричам нищо. Хората могат да го мислят за моя гадже, могат да го мислят и за най-добрия ми приятел."



*Бившият съпруг на Черил, Ашли Коул пък беше на парти в Лондонския клуб Soho

Снимка(водеща): Getty Images/ Guliver