Неповторимата Йълдъз Ибрахимова ще се появи на сцената на мечтите тази вечер, за да покаже своята съпричастност към благотворителните каузи в шоуто.

Популярната с джазовите си импровизации и уникална вокална техника певица, ще изпълни акапелно песента Malyarka.

Ибрахимова е отново в София, за да зарадва почитателите с благотворителен рецитал в рамките на проекта „Сцена Академия”. Средствата ще бъдат използвани за закупуването на компютри, които учениците от Музикалното училище да използват свободно. Концертът е в петък, 5 ноември, в залата на „Сцена Академия” на ул. Оборище 17.

Bailando дава шанс на още един участник да осъществи съкровената си мечта. Кристина Сунгарска от София е новата мечтателка, която в четвъртък влиза в шоуто.

Адвокат по професия и настоящ нумеролог, тя ще танцува заедно с Владо от Young BB Young, за да купи протези на съпруга си. Младият мъж изгубва и двата си крака вследствие на сериозно сърдечно-съдово заболяване. Да осигури пълноценен живот на своя любим като го освободи от инвалидната количка е най-голямата мечта на Кристина.

Музика от популярни филмови ленти ще звучи в благотворителното шоу утре вечер. Облечени в холивудски костюми, танцовите дуети ще пресъздадат незабравими сцени от любимите на всички „Криминале”, „Брилянтин”, „Кръстникът”, „Черна котка, бял котарак”.

Победителката от риалити формата VIP Dance, поп-фолк изпълнителката Райна, ще е другата изненада в Bailando. Тя ще се присъедини към журито, за да даде своето експертно мнение за отделните изпълнения на мечтателите.

От тази седмица изданията на Bailando се излъчват всеки понеделник и четвъртък, от 20:00 часа по Нова ТВ.

Зрителите имат възможност да подкрепят мечтателските дуети още в самия ден на тяхното изпълнение.

Веднага след представянията си участниците ще бъдат класирани според резултата, даден им от журито. Още същата вечер двойките, събрали най-ниски оценки, ще излязат отново на сцената, за да може зрителят да реши дали да продължат в Bailando.