Радослав Стоянов, или както му викат Радо Прашката, стана известен покрай участието си в “Биг Брадър 2”.

26-годишният мераклия твърди, че има пророчески способности и харесва жени от 16 до 70 години.

Пред “ШОУ” петричанинът признава, че е правил секс с три жени, но никога не би се любил с мъж, въпреки че мнозина представители на силния пол са му отправяли оферти.

- Радо, как живееш сега?
- Работя в Петрич - правя масажи в един хотел. Живея с майка си.

- Изглеждаш ми доста позаякнал – направил си бицепси, понапълнял си, но някак по-мъжествено...
- Ползвам хранителни добавки - заместват две от храненията ми дневно. Купувам ги от Митко Димитров-Културиста. Не са евтини, ама вършат работа – взеха да се заглеждат момичета по мен. Забелязах го още лятото. Тогава работех в бар в Созопол. Раздавах рекламни брошурки и лепях плакати. Като ми останеше време, правех масажи на плажа. Нощем събирах таксата от входа и бях и охрана. Догодина пак ще работя там, такава поне ни е уговорката с босовете – да отида още през март. Още отсега си мечтая за морето и мадамите.

- Прави ли много секс това лято?
- Да, ама само с кондом. Имаше божествени момичета, ама знае ли човек!.. Не съм бройкар. При мен винаги е хубав сексът. Получава се винаги, защото аз предварително преценявам с коя ще ми е хубаво и дали след първия тек ще продължа да го правя. Случвало се е... и до другия ден на обяд. На морето с една мулатка ми беше най-хубавият секс. И тя ми каза, че и за нея е бил най-хубав. Аз винаги преди секса започвам с любовна игра. Може да съм много див, ама и много нежен.

Пенисът ми е 21 см. Знам как да задоволя една жена и да остане доволна от мен. И мъже ме бройкат, ама аз не съм бисексуален и никога няма да бъда. Виж, правил съм секс с 3 жени – много ми хареса.

- Известни жени имаше ли през лятото в леглото ти?
- Не. Не съм правил секс с известни жени - и никоя не ми е предлагала. Аз мога да правя секс по любов единствено, не съм жиголо. И трябва да има привличане и от двете страни. Аз съм човек, който носи добра душа и добро сърце. Не употребявам цигари, алкохол, газирани напитки, кафета и наркотици. По три неща само си падам – чистотата, секса и хубавата храна. На жената, с която ще съм в бъдеще, ще й помагам в домакинската работа. Ще пускам пералнята, ще мия чинии. Аз ги правя тия неща с мерак. Аз съм маниак на тема чистота.

- Какво ще те направи щастлив?
- Ако намеря истинската любов, ще съм най-щастливият човек на земята. Още с раждането си съм изпитал лишения и страдания. Защото съм израснал в бедно, но добро и почтено семейство. Сам съм се образовал. Ако родителите ми бяха богати и заможни, сега сигурно щях да бъда в затвора, или да съм станал наркоман.

-?!...
- Понеже ги развалят децата много богатите. Пък аз съм видял опакото на живота и търся хубавото, но не на всяка цена. Доволен съм от живота, понеже сам съм си го направил. Като си намеря половинката, ще съм щастлив напълно. Мечтая за семейство с две деца, които да тичат из двора на къщата.

- Имаш ли еталон за щастлив и красив мъж? Азис харесваш, знам...
- Азис си за мен е голям мъжкар. Виждал съм го с яки манекенки. Искам да сме приятели. Пратил съм му няколко есемеса, той не ми отговори.

- Ти гледаш някакво дете в момента, ми казаха...
- В момента ходя, като ме извикат в София, да гледам малкия син на едно заможно семейство. Те, докато са на работа, аз седя с малкия, излизаме на разходка, играем си. Вечер с родителите му правим тройки. Чукам жената, мъжът гледа. Така се настройва и се включва и той – той я чука във вагината, аз – в ануса. Той, като свърши, си ляга, а тя тогава е настроена и почваме само двамата. Накрая вече заспиваме заедно. Мъжът няма нищо против.

Интервю: Еми Мариянска