С какво ще се оправдаеш, че не си отишла на сватбата на най-добрата си приятелка? Какво общо има това с обхвата на телефона?

Това е само върхът на айсберга в тазседмичните най-плоски оправдания на звездите.

Риана попада в списъка с това, че отказва да присъства на грандиозната сватба на Кейти Пери под следният предлог: мястото нямало обхват, затова не можела да се появи.

Всички разбираме прекрасно, че в момента Риана е заета с новия си албум и че може да й се наложат някакви решения в последния момент.

Но, Риана, признай че можеше да се измъкнеш поне за ден и да похарчиш някаква си хилядарка за сателитен телефон?

*Риана и Кейти Пери (Снимка: Getty Images/ Guliver)

Линдзи Лоън пък твърди, че не може да посещава клиника за възстановяване защото не й достигат парички.

Напоследък наистина не е залята с работа, но според слуховете, тя е съгласна да посещава само най-добрите клиники, където да се грижат за нея като царска особа.

Ние й предлагаме да се отбие в някоя местна клиника да й инжектират една доза реализъм.

*Линдзи Лоън

Най-накрая, стигаме и до Чарли Шийн. Журито още не се е произнесло разбира се, но ни се струва доста малко вероятно Чарли Шийн да е получил алергична реакция към лекарство, освен ако не е някакъв съвсем нов медикамент.

Дори и така да е, фармацевтите са достатъчно добре обучени, за да преценят как едно лекарство ще подейства на съответният пациент.

А и не сме сигурни, че е създадено хапче, чиито странични ефекти да са наемане на порно актриса и разрушаване на хотелска стая.

*Чарли Шийн (Снимка: Getty Images/ Guliver)

А кое е най-лошото извинение, което чухте вие тази седмица?