Новоизгряващата звезда Блейк Лайвли се раздели с приятеля си, звездата от сериала "Клюкарката", Пен Баджли.

Според слуховете, блондинката зарязала колегата си, тъй като той не бил готов да се ожени за нея.

„Блейк е възпитана в духа на баптистките традиции и с нетърпение очаква деня, в който ще се омъжи за избраника си.

Тя иска да има голямо семейство и смята, че двамата с Пен ще бъдат страхотни родители.

Той обаче смята, че е прекалено млад, за да се обвърже толкова сериозно“, разкрил близък на двойката, пише bliasak.bg.

*Блейк Лайвли

„Блейк бе подложена на огромно напрежение между очакванията си и действителността във връзката им. Затова тя реши, че с Пен нямат бъдеще и предпочете да се разделят като приятели, вместо да се измъчват взаимно“, допълнил общият им приятел.

*Блейк Лайвли и Пен Баджли

Пен и професионалната бърборана Блейк, и двамата на 23, се разделили през септември, но го запазиха в тайна от медиите. Защо ли са го направили?

Може би за да открият истината за Чък и Блеър, които най-вероятно са влюбени в Нейт и Джени... или някакъв подобен блудкав сюжет тип "Клюкарката". Кой знае..

*Блейк Лайвли

Като стана дума за сериала, и двамата ще продължат да участват в него (докато мечтаят за предстоящите си разцъфващи кариери) дори след раздялата.

*Блейк Лайвли и Пен Баджли

Предполагаме, че това значи, че Серена (Блейк Лайвли в "Клюкарката") и Дан (Пен Баджли в"Клюкарката") няма да се съберат скоро.

Припомняме:

Пен и Блейк  се запознаха преди три години на снимачната площадка на сериала „Клюкарката“ и оттогава са неразделни. Неотдавна двамата разкриха, че приятелството им с останалите актьори от хитовата поредица приключва с края на работния процес по поредния епизод.