Водещата на сутрешния блок на Нова телевизия „Здравей, България" Ели Гигова заяви в „Шоуто на Иван и Андрей", че със сигурност иска да има дете от приятеля си Петко Димитров.

Бизнесменът също сподели, че иска дете, макар вече да има едно, пише trud.bg.

На въпрос няма ли най-после да се оженят двамата отговориха, че ще пристъпят към тази крачка, когато сами решат, а не когато медиите го поискат.

Поводът за тяхното гостуване във вечерното шоу бе официалното им обръщение към медиите, че ако тиражират лъжи за тях, Ели и Петко ще ги съдят.

„Надали ще променим нещо, но сме длъжни да опитаме", категорична бе партньорката на Витомир Саръиванов от сутрешния блок.

Петко, който е собственик на едно от най-нашумелите столични заведения, разказа една от последните лъжливи истории по свой адрес от медиите. След свое участие поп-фолк певицата Алисия си тръгнала и влязла в неговата кола, като по това време самият Петко бил в Италия. Именно така се родил слухът, че Алисия се разделила с Валери Божинов заради Петко Димитров.

*Ели и Петко

Водещият Андрей обясни, че смята битката на двойката за загубена, защото самият той има подобни проблеми заради развода си със сръбската красавица Даниела.

Според Иван пък, след като жълтите издания имат най-високи тиражи, вероятно хората искат такива истории.

Бизнесменът пък непрекъснато убеждавал Ели, че не е плейбой, а само е набеден за такъв. Двамата имали много романтични преживявания. Срещата с бащата на чаровната водеща - футболният бос Николай Гигов, минала добре. Според Петко той не ревнувал дъщеря си заради шестте години, които тя прекарала във Франция, след като заминала на 16 г. да учи.

Като дъщеря на милионер Ели Гигова често е обвинявана, че дължи личните успехи на баща си. Тя обясни, че не смята за срамно един човек да е богат, защото „богатите са двигателят на една икономика".

„Всички завиждат на богатите хора, а подтикват децата си да станат такива", подкрепи я Петко Димитров.

„В началото много се дразнех, защото като ти лепнат един етикет, престават да се интересуват от другите ти качества", споделя Ели.

Иван и Андрей обаче полюбопитстваха защо жена с нейните финансови възможности работи. „Всеки човек иска да се чувства ценен, значим и да постигне нещо в живота!", веднага отговори тя.