Една от най-красивите и колоритни участнички в последния сезон на "Big Brother Family" Елеонора щяла да се снима в порно филми, твърди в. "Папарак", цитира lifestyle.bg.

Преди да влезе в Къщата тя изхранваше себе си и мъжа си като еротична танцьорка, или поне така твърдеше.

След края на предаването тя се пробва в различни, но подобни професии - ВИП компаньонка, модел, та дори имаше и опити за певческа кариера.

Сега близки до "брадърката" изклюкариха, че Елеонора се е съгласила да се снима в порно филм, който ще бъде продуциран от известна италианска компания.

За момента са договорени три сцени - две стандартни и една с "по-хард" изпълнения, но никой не разяснява какво точно е "хард".

Чехльото Давид бил повече от щастлив от развоя на събитията, тъй като за него парите били по-важни от връзката им.

*Елеонора Палавейска

Припомняме:

Елеонора се премести да живее с фолк певеца Ангел, малко след като взе участие в негов клип. Чалгаджията бил толкова заслепен от любов по Елеонора, че изобщо не се тревожел от финансовите проблеми в които го вкарала Норка, заради капризния си характер. И докато Елеонора се радва на новия си любовник, приятелят й Давид е поел изцяло грижата за дъщеря им Анджи. Чехльото все още е безработен и живее от парите, които му праща Елеонора.

Вижте видео:

 Ангел - "Като хлапачка" (с участието на Елеонора)

Снимки: сп. Maxim