След като продаде своите хора, Слави Трифонов решил да се отърве и от шоуто си – това пише в последния си брой в. „Папарак“.

Гологлавият шоумен, който натрупа немалко състояние в продължение на години, възнамерявал скоро да се оттегли от шоубизнеса в България.

В медийните среди все по-усилено се коментира, че Дългия е обявил своето шоу за продан. Но самозабравилият се Славчо за пореден път успял да втрещи всички инвеститори и продуценти, защото всеки, който иска да се сдобие със „златното му пиле“, трябва да плати… 80 милиона лева!

Известен тв продуцент, пожелал анонимност, казва, че Трифонов желае тихомълком да се раздели с фирмата си, но засега нямало никакъв интерес от страна на богаташи, които да искат да инвестират в поизчерпалото се вече шоу.

„Никой не проявява интерес към „Шоуто на Слави“, защото Трифонов е обявил прекалено висока цена. Той може да иска и 800 милиона, но няма кой да му ги даде. Всичко е въпрос на одит“, са неговите думи.

Новостите, които въвежда шоуменът в работата си, не са от вчера. Преди да пристъпи към важната крачка да обяви собственото си предаване за продан, той се опита да продаде своите хора от екипа. Неотдавна Дългия заяви, че всичките му балерини, музиканти и актьори се продават. Всеки, който желае, може да ги купи за своята сватба, рожден ден, фирмено парти и прочие щастливи събития.

„Продавачът“ Слави тогава каза, че цените ще се определят в зависимост от това колко голямо е тържеството и за колко часа ще ангажират съответната звезда от екипа му. Той дори загатна, че е обявил разпродажба, тъй като не било в негов стил да иска четирицифрени суми за 2-3 изпети песни.

Старият любимец на народа разбрал, че няма смисъл да продължава да „блъска“, тъй като много от почитателите му вече отказват да го гледат.

А човекът, който купи шоуто, трябва да измисли съвсем нова стратегия, за да успее да изплува от дъното на рейтинговия колапс.