Камелия отново предизвика многобройни коментари с новия си клип към песента "Изпий ме цялата".

"Както обичам да казвам, не уплашихме света, но се доближихме до провокацията, до излъчването, до тази свобода от кадрите.

Сравниха ме с най-актуалната в момента - това е голям комплимент. А едното няма нищо общо с другото, така че това може само да ме радва", сподели Камелия, пише signal.bg.

И съвсем обяснимо, певицата открай време умее да провокира истински, но по-важното е, че на нея ú отиват различните ексцентрични превъплъщения.

"Знам, че ще има и негативни мнения. Няма как да се заблуждаваме, че каквото и да направим ще се харесва от всички. Няма как да се случи. Важното е, че провокира. Провокира малки, провокира и големи. Със сигурност има хора, които им идва малко в повече тази провокация и тази абстрактност, но все пак аз съм си такава. Все пак Камелия през 2006-та с лепенките си беше Камелия, Камелия без бельо и в различни мъжки списания... Това е моята същност".

"Мога да бъда секси, както в клипа "Sexy" - черно-бяла, непринудена, естествена на плажа, но мога и да изтрещя както в "Изпий ме цялата". Тези различни състояния всъщност показват моята богата душевност. В различен аспект мога по различен начин да изглеждам, не само визуално, но и чисто поведенчески и това ми е голямо предимство, защо да не го използвам" - обясни певицата.

Феновете на Камелия могат да бъдат сигурни, че още две от любимите им песни от новото CD на певицата ще имат видеоклипове.

"Решила съм до края на годината да пусна "Erotic" и "Манастир". "Манастир" е страшна песен, която много се хареса от невероятно много хора. Учуди ме, защото знам каква е в момента вълната, на която застъпват песните. Радвам се, че ще има видеоклип и ще се опитам пак да е нещо готино" - разкри Камелия.

Вижте видео:

Камелия - Изпий ме цялата

Камелия - Секси 

Чуйте:

Камелия - Erotic

Камелия - Манастир

Снимки: Велислава Каймаканова - Ножарова