Снощи беше промоцията на най-новото видео на Графа "Невидим", чието заглавие някакси стана пророческо.

Не че клипът остана невидян - напротив. Домакините се бяха погрижили черно-бялото естетско музикално филмче да се върти до оцветяване. Музиката на Влади този път беше малко по-смела благодарение на няколкото китарни рифа, които прозвучаха в средата на парчето.

Още по-смела беше Елена Петрова, видя  "Хай клуб" - актрисата от "Стъклен дом", която за пръв път се появи на официално светско събитие с младото си гадже - 27-годишния оператор от bTV Светльо, с който тя се запознава по време на риалити предаването Dancing Stars, на което актрисата беше водеща.

Зорки очи, близки до "Хай клуб", на няколко пъти засичаха двойката в доста нашумяло столично заведение - собственост на Димитър Гочев, режисьор и продуцент на хитовия телевизионен сериал.

Преди около два месеца в медиите се заговори за пробойни в уж успешния и щастлив брак на Елена с гръцкия бизнесмен Аристотелис Фотилас, за когото тя се омъжи през 2006 година и от когото има близнаци.

Причината за това уж била нейният партньор и колега от "Стъклен дом", но истината се крие в тъмнокосия и татуиран майстор на камерата, служител в телевизията, в чийто ефир се вихри нашенската серийна драма.