Лора Крумова загубила детето си, след като научила, че е уволнена от сутрешния блок на “Здравей, България”.

Журналистката направила спонтанен аборт, изживявайки тежката драма, сигнализираха близки до обкръжението на Крумова, която толкова години се е бъхтила за телевизията, още от съвсем млада, пише razkritia.com.

Сега обаче точно, когато била на върха на щастието си, защото заченала от нейния любим – инструкторът по сърф Сотир, шефовете направо я сразили като гръм от ясно небе.

“Убиха детето ми! Никога няма да им го простя, ще тежи на съвестта им вечно!”, крещяла Лора цялата обляна в сълзи пред приятелки.

Близките до блондинката твърдели пред в.”ШОК”, че това наистина се е случило, а само преди това тя живеела като в приказките. Дори в интервю журналистката заявява, че докато си почивала край морето, прочела в един жълт вестник, че колко била глупава, че се е забила в някаква си отшелническа каравана. На това Крумова разпалено отговори, че написалата статията е толкова посредствено момиче, което може да се радва единствено на дрешките, колите и чичковците с костюмите, с които си ляга, но никога няма да изпита същата радост, която блондинката е изпитала при досега й с природата.

Всичко се развивало прекрасно! Лора си пуснала по-дълга отпуска, защото нямала намерение да води предаването с Вито Фелациото, тъй като все пак “човек трябва да има някаква хигиена на воденето”, споделилa тя.

Оказало се обаче, че й мислят друго!

След като разбрала за злощастната новина направо била съкрушена до толкова, че пометнала бебето, което носила в утробата си.

“Беше в първите месеци, когато разбра, че вече няма да бъде водеща на сутрешния блок. Изпадна в депресия, тъй като трудно би могла да си намери работа. Все пак тя е лице на Нова телевизия, а едва ли има шанс да се наложи на друго поприще, при положение че чака дете. Сотир я успокояваше, опитваше се да я окуражи, но тя просто беше сломена. От притеснение се случи най-лошото”, продължават с откровенията приятелите й, които искат да знаят какво зло й докараха на Лорчето.

Именно затова Крумова обвинявала шефовете си, които я изхвърлиха на улицата като мръсно коте и я оставиха психически осакатена.

Най-ужасяващото е, че те са знаели за бременността на водещата и затова са искали да я уволнят в самото начало, а не по-късно, тъй като им е ясно, че тогава няма да имат право да го направят.