Цветан Цветанов подкрепи благотворителна акция на Нина Никол. От екипа на министъра на вътрешните работи изпратиха торби, пълни с изненади за децата от дом "Надежда" в столичния квартал Младост.

Светската журналистка и режисьор по традиция превърна рождения си ден в сбирка на хора с големи сърца и материални възможности. Вместо с цветя и подаръци гостите пристигнаха в новия LA club с играчки, дрешки и лакомства за малчуганите. Нина от години събира средства за трансплантирани и болни от рак момченца и момиченца, за семействата на загинали полицаи. Отчетоха се още от Министерството на транспорта, от варненската бизнес групировка ТИМ.

Ексначалникът на магистрална полиция полковник Красимир Занев, романистката Людмила Филипова, "Мис" и "Мисис България" Галена Димова, Галина Недялкова, Капка Тодорова, мениджърът на СПА хотел "Персенк" Константин Георгиев, бившият зам. областен управител на София Цветослав Кръстев, дизайнерките София Борисова и Таня Мил, собственикът на галериите SSG Момчил Ненчов и още много приятели на Нина подкрепиха благородната кауза. Триото тенори я поздравиха в хитове, а Радо Шоу поведе хорото.