Екипът на "Господари на ефира" трескаво се оглежда за нов колега - куче.

Четириногото попълнение ще се присъедини към утвърдения вече дует Рачков-Игнатова още в първия брой на шоуто през новия сезон.

Кученцето, което за броени дни ще придобие национална популярност, ще наследи овакантеното място на кокера Рапончи и каракачанката Рапан.

Изискванията към кандидатите за слава са:да притежават чар, артистични наклонности – да не се смущават от камери и светлини, да са в добра спортна форма и по възможност да са с по-скромен ръст и размер.

Продуцентът Джуди Халваджиян има предпочитания към представителите на четири породи кучета, а пък за Мария Игнатова е важно този път третият водещ да е... от женски пол. Така ще бъде прекъсната хегемонията на мъжките кучета в „Господари на ефира”.

Макар кастингът да не бе стартирал, вече има един кандидат за атрактивното място – чаровният померан на ексадреналинката Жана, която вярва в таланта на своя Марк. Още повече че той вече е присъствал на снимачната площадка и се е държал отлично.

Кастингът вече стартира официално и собствениците на четириногите кандидат-звезди могат да пращат снимки и кратко описание на качествата им на e-mail: casting@gospodari.com. Победителят ще стане известен на широката публика буквално в деня, когато "Господарите" ще се завърнат в ефира на bTV на 20 септември.