Лили Алън предпочита да роди извънбрачно дете, пред това да се омъжи бременна.

Лили категорично заявила пред приятеля си Сам Купър, че последното нещо, което иска е да бъде дебела булка.За това иска първо да роди, а след това да сключат брак.

Сам обаче не е особено очарован от желанието на Алън. Придържайки се към традициите Купър държи на това сватба да има преди раждането.Не е задължително да бъде твърде зрелищно и пищно тържество, а скромна церемония.Сам отдавна е запланувал женитбата им и се притеснява, че след като Лили роди грижите и на двама им ще бъдат фокусирани изцяло върху новороденото, а не върху сватбата.

Изглежда пък Алън не държи толкова много на сватбата.Достатъчно щастлива е от факта,че със Сам са от дълго време заедно и се обичат.За това и често се дразни, когато я подпитват за различни неща свързани със сватбата.Къде и кога ще бъде и други подробности.

Донякъде несериозното отношение на Лили разочарова Сам, но той прави всичко по силите си за да разбере мотивите на любимата си.Най-големият му страх обаче е да не би Лили да е променила плановете си за съвместното им бъдеще.