Драмите в сериала “Стъклен дом” вече не са само на екран, но и зад камера. Звездите в сапунката на бТВ се изпокараха още на старта на снимките за новия сезон, пише столичен вестник.

В тв сагата вече участва и актьорът Асен Блатечки и именно той се очертава като новата звезда. Любимецът на тинейджърките е на път да измести новоизлюпения Калин Врачански и двамата вече се карат кой ще има повече реплики по сценарий, пише Блиц.

Новите серии залагат на Блатечки и неговият персонаж ще бъде водещ.

Това обаче съвсем не се харесва на Врачански и уж кроткият актьор започна да показва остри зъби.

Калин е поставил ултиматум на продуцента Димитър Митовски за промени в сценария. В противен случай щял да напусне сапунката, в която той беше основен играч на първия сезон.


Блатечки от своя страна е обигран в подобни спорове, защото има голям опит зад камера и в театъра. Той споделил пред хора от екипа, че е сигурен в успеха си и съвсем скоро ще измести младия си колега. Не пропуснал да подразни Калин Врачански с признанието, че взима повече пари от него.

Както вчера писахме на страницата на сериала във Фейсбук излезнаха кадри от заснетите вече епизоди. В тях обаче не става ясно каква е ролята на Блатечки.