Снощи в “Шоуто на Слави” трябваше да се появи самият премиер на Републиката Бойко Борисов. Двамата с Дългия си имаха вражда от доста време насам. Какви ли не скандали се въртяха за тях?

Сценаристите му решиха да му помогнат да заровят томахавката и миналата седмица поканиха Борисов да им гостува, за да направят последна словесна схватка и да мирясат най-накрая, защото в медиите голяма война излезе тяхното.

А всеки знае, че във войната няма победители, защото жертвите винаги са повече на фона на спечеленото.

От лагера на министър-председателя отвърнаха официално, че той ще се появи във вторник и освен, че ще отговаря на въпросите им, криещи подводни камъни, сам ще им задава такива.

“Един срещу всички и всички връз един!”, влизат в битка гигантите. Да, ама не! Дуелът помежду им трябваше да се проведе снощи, но така и не се състоя. С две думи 1:0 за Бойко Борисов – върза тенекия на Славито. Едва в последния момент, разбирайки, че “остава на сухо”, Трифонов извика човек от “отряда” си, за да спаси положението.

На гости вместо Борисов се появи барабанистът му Венко, появил се на аларма с баща си и детето, а майка му я “забравили” в Гърция. След това и тя се включи, но връзката в шоуто, откъм нейната страна, беше много лошо и затова, напълно в стихията си, Слави й крещеше през цялото време, а накрая я отряза и прекрати разговора.