- Мария, участието на известни и атрактивни личности в телевизионните състезания направи танците особено популярни. Ти откога се занимаваш с танци? Може ли стартът да е в по-късна възраст?

- Още като млада си мечтаех да се занимавам с танци... добре че остарях, та ми се случи. Точно тогава се промени и представата ми за атрактивно и известно. Но това е въпрос, който може да бъде даден за скрап! По въпроса за VIP Dance - не мисля, че съм била избрана по горепосочените критерии... но откъде да съм знаела тогава, че съм добра! А и те не са знаели... но нали това е играта! Като казах играта - трябва да се танцува постоянно - сряда, четвъртък и петък най-добре... И никога не е късно да закъснееш навреме! Аз от танците съм получила втора награда... за другите не гарантирам.

- Освен приятно запълване на свободното време, какво дават танците?

- Kоординация, власт и хармония. Усещане за жена, дори и при мъжете!

- За разлика от повечето хора, които танцуват модерни или латинотанци, ти имаш опит с почти всички стилове. Има ли определени танци, от които си усетила повече полза за тялото или психиката? Можеш ли да дадеш конкретни примери?

- Да! Мога... хорото е полезно за тазобедрените стави и ключичните проблеми, тангото - за проблеми с категоричността, пасо добле - страх от изоставяне и остри предмети, куик степът - проблеми с повърхностно приемане на реалността от подскачащ тип, контемпорари - ако искате права коса и повече пространство. Като цяло - избирате танц по сърце и се впускате на 100 процента - иначе няма друг начин да усетите докъде бихте могли да стигнете боси.

- Много жени разчитат да отслабнат с танци. Става ли без диета и какво трябва да е натоварването?

- Предполагам, че при всяка жена е различно. Аз не отслабнах на килограми с танци, но тялото ми се оформи и стегна. Но да не забравяме, че това правех по цял ден все пак. Жените, които искат по този начин да поддържат тялото си, трябва да знаят, че без контрол върху храната не става!

- Какъв е режимът ти през седмицата? Спортуваш ли?

- Занимавам се с йога и тичам.

- Пазиш ли диета и какво правиш, за да поддържаш форма? Имаш ли някаква тайна рецепта?

- Пея мантри всеки ден на ръба на парапета си. Те гласят - виж какво, мила - не ми пей мантри и заминавай да тичаш 60 минути на осма степен и после в сауната. И така през ден. Накрая викам силно ОМ за прочистване на съзнанието и заминавам.

- Каква козметика ползваш?

- Кожата ми е много суха и се нуждае от всекидневно напояване. Понякога излизат и бурени, но за това по-добре да не ви разказвам! Злоупотребявам всекидневно с хомеопатичната козметика!

- Какво е отношението ти към пластичните корекции? Какво би пробвала евентуално?

- Вие какво предлагате... евентуално? Защото аз цици, които гърмят, не искам. Или инжекции против смях. Не, благодаря! Но като имате предвид, че съм зодия Риби... току-виж утре мнението ми е коренно различно... заради някой Сатурн в Луна например.



- Пробвала ли си някои от съвременните естетични процедури - пилинг, лазер, LPG, термаж?

- Не, защото ми звучат като кодови наименования от агентурата. А с това не искам да се забърквам, дори и в името на красотата! Вечната! Милата! Скъпата!

ичточник: Монитор