В новия брой на онлайн рубриката на Янис Бърдарски – „Fire news” гост е красивата екс водеща на новините по БНТ – Мира Добрева.

В интервюто тя споделя интересни неща около бъдещите й проекти.

На въпроса „Би ли се върнала отново на работа в БНТ?”, тя отговаря по следния начин: „Странното е, че още самата аз нямам отговор на него, затова и няма какво конкретно да отговоря на читателите. Имах нужда да се откъсна за малко от дългогодишната си работа в БНТ и да погледна всичко отстрани. Така човек добива по-ясна представа за ситуацията въобще. Иначе рискува статуквото да го погуби и да обърка нагласата и представата му за обективните неща.”

В интервюто Мира споделя и своето мнение по въпросите „Защо младите хора в днешно време предпочитат неангажиращи връзки пред сериозно обвързване с брак?”; „Има ли истинско приятелство в днешно време?”.

Относно слуховете, че ще прави собствено предаване тя казва: „Във всеки слух се крие някаква истина, така че вероятно проектите, които подготвям ще намерят своето поле за изява. Рано е да се каже по коя телевизия, обаче. Икономическата криза обърка плановете на много медии и те не могат да работят със замаха и възможностите, на които са способни. Засега всички изчакваме, пък дано най-хубавото да предстои!”

Участието си във ТВ реалитито “VIP Dance” тя коментира така: „Определено не беше лек период за мен, но сега като се върна назад, спомена ми е приятен. Беше вълнуващо да се посветя на нещо, толкова далечно от професията ми, нещо, за което никога не съм мислила, че ще отделя голяма част от времето си. Пък и тези емоции… спомням си с насмешка за всичко това."

Цялото интервю може да прочетете