Фолк звездата Алисия отрече слуховете, че ще се омъжва за футболиста Валери Божинов на 12-ти септември в Париж.

„Няма такова нещо. Поне не и засега. Да, с Валери имахме идея да се оженим, тъй като е хубаво да се спазват традициите. И все пак накрая се отказахме – обичаме се и това ни стига. Предполагам, че недоразумението е тръгнало от мое интервю, в което споделих, че съм заченала сина ми по време на коледните празници именно в Париж през 2006-та година и на журналистите им се е сторила много романтична идеята да ме омъжат точно там”.

Иначе Алисия се оказа поредната известна личност, засегната от изригването на вулкана в Исландия и не се знае дали ще може да се прибере при семейството си в края на седмицата, където я чака Валери младши.

За него споделя, че расте и хубавее и че изцяло прилича на баща си. „Понякога имам чувството, че са един и същи човек. Освен че му е одрал кожата, има и неговия нрав”.

Засега няма планове да се появи с него в някой свой клип, тъй като е решена да го пази от светския шум колкото се може по-дълго. „За едно дете е много трудно да има известни родители и искам да предпазя моя син, за да има спокойно детство. Вижте колко му е трудно на Ники Михайлов – постоянно го обвиняват, че е постигнал всичко благодарение на баща си, което съвсем не е вярно”.

източник: