Изгоненото семейство Мария и Стоян Шопови застана пред детектора на лъжата, където разкри някои скандални истини.

Русенецът призна, че понякога си мисли за други жени, докато прави секс с половинката си, че според него изневерите са начин за наказание и че все още поддържа връзка с любовницата си Магдалена, която по-рано Мария определи като „едно грозно Квазимодо”.

Стоян заяви, че още е влюбен в Магдалена и че в нейно лице е намерил една истинска приятелка. Той призна, че е споделял с нея интимни подробности от връзката си с Мария. Според „русенската Анелия” любовницата на мъжа й е съгласна да играе втора цигулка и няма нищо против той да „тъче на два стана”.

Мария обаче беше категорична, че щом излезе от Къщата, ще накара Стоян да избира между нея и Магдалена. Брюнетката заяви още, че според нея Съквартирантката й Елеонора е „дърво в леглото”, тъй като няма представа как да задоволи мъжа, с когото е. Тя призна, че Ванеса и Павлин са на-простите Брадъри и че не би правила секс с Анджелика срещу 10 000 лева. Стоян пък сподели, че не би правил секс с изкусителката Елеонора и че не е изпитвал влечение към Сашка Чипева.

източник: bliasak.bg