Уитни Хюстън продължи турнето си във Великобритания, след като отмени поредица от участия поради заболяване, но някои нейни критици бяха по-малко впечатлени от нейното представление.

"Хюстън все още има проблем", беше заключението на таблоида "Сън" в кратък преглед за концерта на 46-годишната звезда в Бирмингам. "Това не беше представянето, на което феновете се надяваха", допълва изданието.

Колин Патерсън от BBC заяви, че е имало "страхотни моменти" по време на концерта, като сред тях изтъкна изпълненията на "It's Not Right, But It's OK" и "How Will I Know". "Но "But 'I Will Always Love You" ще остане дълго в паметта на хората, но не поради правилните причини", написа той, като допълни, че Хюстън е дишала трудно по време на концерта, за което тя се оправдава с нейната настинка и въздуха в залата, пише БГНЕС.

"Тези, които ще гледат Уитни днес вечерта в Нотингам ще се надяват нещата да са ОК. Ако те дори бъдат ОК, това би било подобрение от предишната вечер", пише още Патерсън. Алисън Даяни от "Бирмингам поуст" също заяви, че певицата имала проблеми с дишането и е разкъсала концерта с почивки за вода и разговори с публиката, за да има време да се възстанови.