Танцьорката Елеонора и половинката й Давид бяха поредната двойка, която участва в шоуто Big Brother – Истината. Пред детектора на лъжата двамата направиха шокиращи разкрития, част от които не бяха известни и за самите тях.

Елеонора разкри пред семейството и зрителите, че е правила секс за пари. Случаят с нея обаче не бил някакъв вид проституция, защото тя имала чувства към въпросния плащач и по думите й двамата имали връзка. Нора обаче твърди, че тялото й струва повече пари от това, което е взимала от господата, с които е била.

Естествено тези признания на 19-годишната танцьорка изобщо не се понравиха на мъжа й Давид, който разбра, че любимата му е изневерявала с повече от един човек. Той обаче все пак може да бъде спокоен, че малката му дъщеря Анджелина действително е негово дете, тъй като самата Нора потвърди това пред детектора на лъжата.

Въпреки че много обича щерка си, пловдивчанката беше категорична, че ако може да върне времето назад, би направила аборт. Тя открито призна, че съжалява, че Давид е баща на детето й.

Елеонора отпадна от шоуто, след като отговори, че би дала единия си бъбрек, за да спаси мъжа си, ако това се наложи. Твърдението й обаче беше отчетено като лъжа.

източник: bliasak.bg