Бившият приморски гларус Боян и жена му Боряна са първото изгонено семейство от Къщата на Big Brother Family.

Двамата защитници на Боряна и Боян – кумата им Силвия Василева и близкият им приятел Тодор Марков, не успяха да убедят публиката, че Милеви заслужават да останат в шоуто. Срещу тях са гласували 67,2% от зрителите на „Нова телевизия”, а срещу съперниците им – семейство Чипеви – 32,8%.

Вотът беше разпределен доста неравно между Боряна и Боян - 26,3% от гласувалите бяха пожелали да изгонят приморския гларус, а почти двойно повече – 40,9% - неговата половинка.

„Много благодаря на хората, които гласуваха за нас, защото много отдавна исках да напусна тази къща. Мъжът ми не искаше това да стане по наша собствена воля, затова аз трябваше да го подкрепя”, заяви Боряна пред водещия на лайв предаването Ники Кънчев.

Брадърката, която снощи бе изгонена от Къщата на Big Brother Family заедно с мъжа си Боян, заяви пред Иван и Андрей, че двамата са напуснали риалитито, защото така са искали. Софиянката сподели още, че никога в живота си не е била толкова бедна и това също е изиграло роля във взимането на решението да напуснат шоуто.

Устатата брюнетка призна, че не е очаквала вътре да й е толкова трудно. „Очаквахме да има поне един интелигентен човек, с когото да общуваме, но нямаше”, оплака се тя. Боряна заяви, че инициативата да участват във формата е дошла от Боян. Нея пък я навила близката й приятелка Мария Гроздева.

Боян пък не пропусна да се пошегува, че сигурно Боряна му е бясна и тази вечер ще спи на хотел. „Не, тая вечер е с мен, защото досега никога не сме били три седмици на сухо, дори когато съм била бременна”, заяви жена му.

„С трима хъркащи и двама бълнуващи в стаята за какъв секс говорим? Светлин постоянно крещеше „Бягай, залягай, пази се”, а с Чавдар и Цветелин непрекъснато хъркаха”, разказа Боряна. Боян пък призна, че камерите в Къщата толкова са го притеснили, че не е посмял да се самозадоволи нито веднъж.

Софиянката не пропусна да се изкаже и по адрес на порно актрисата Анджелика, с която последните дни се скараха жестоко. „Хората като Анджелика са сеирджии. Тя не е дама, тя ми говореше, а аз даже не я поглеждах. Има проблеми с психиката това момиче, с главата. Истината е, че използва тежък парфюм, за да прикрие естествения си аромат”, отсече тя.

Боряна и Боян издадоха, че имат фаворити - според тях "патриархалното семейство" Трифонови има най-големи шансове да грабне голямата награда, защото има стратегия.