Готвачът от Дания Николай е известен в родния си град като сутеньор. Този слух се понесе из интернет форумите, веднага след като принцът на Елеонора влезе в Къщата на “Биг брадър фемили” миналия четвъртък.

Fabi пише в страницата на предавнето, нищо чудно Ники да иска Ели по-скоро за работничка, отколкото за съпруга.

Историята с влизането на готвача Николай от Дания в Къщата е измислена от сценаристите на “Биг брадър”, смятат още във форума на риалити шоуто. Според зрителите цялата случка с любимия на Елеонора е скалъпена за рейтинг. Хората на Нико Тупарев били изфабрикували всичко около тайната връзка на мацката, за да изглежда като приказка – Николай идва с огромен букет да отведе любовта на живота си, а благоверният й Чехльо трябва да се бори с него.

Според форумците сценаристите са избрали именно това семейство, за да разиграят сюжета, за да може да се впише и легендата за Давид и Голиат. “Дали пък на слабия и недорасъл Давид няма да му дойдат силите точно в сюблимния момент, когато няма накъде повече да отстъпва? И да постави начало на превъзпитанието на жена си, дето му се е качила на главата? Макар че мисля си, първата задача - да срази Голиат, е детска игра в сравнение с втората”, пише един от зрителите в интернет сайта на “Биг брадър фемили”.

Друг форумец пък разкрива, че едрият мъж е автокрадец от Банишора, а четвърти предполага, че датският принц може да излезе просто актьор с щастливо семейство, който се справя с ролята си достатъчно талантливо.

В понеделник вечерта Ники си тръгна от Къщата и Елеонора го изпрати с думите “Айде, към вратата!”, той пък й пошушна на уше: “Обичкам те много, нали знаеш?”

От Нова тв пресметнаха, че за престоя си от 3 дни в шоуто Ники е похарчил 1167 лева. Още с влизането си той започна да демонстрира, че разполага със средства и й подари огромен букат. След това пък й подари марков анцуг, с което предизвика гнева на Давид. “Евтина проститутка, продаваш се за пари и дрехи”, заплю половинката си Чехльото и не се поколеба да я хване за косата и да я тръшне на чакъла в двора на Къщата.

Битката между двамата бойци за сърцето на Ели се развихри с пълна сила. Николай обяви, че знае, че Давид е казвал за любимата си жена: “Не ме интересува каква е и с какво се занимава, щом ми носи пари”, и маминото синче кротко си призна.

Въпреки че и двамата мъже се клеха, че обичат Елеонора, тя не се поколеба да отсвири и двамата в понеделник вечерта по време на живото предаване по Нова тв. “Няма да дам втори шанс на Давид, защото той не може да направи нищо за мен. Николай го познавам от много кратко време и не знам дали няма да се промени, като изляза от Къщата. Изпитвам симпатия и уважение към него, но това не ми е достатъчно, по-скоро го чувствам като приятел”, каза хубавелката.

Тя се надявала да срещне трети човек отвън, който да й осигури живота, за който мечтае. На въпроса на “Биг брадър” дали новата звезда трябва да е богат, мацката отговори: “Ами, вече да”.

Младата кючекчийка заяви, че иска да напусне предаването, тъй като дъщеря й Анджелина й липсвала.