Тайгър Уудс се завръща към голфа тази седмица в Аугуста, щата Джорджия, след 5-месечно прекъсване заради скандалните разкрития, че е изневерявал на жена си с поне 15 порноактриси и келнерки.

Тайгър, когото 2009 г. сп. “Форбс” определи като първия спортист в света, заработил $ 1 млрд., ще хване в четвъртък стика за първи път от 15 ноември м. г., писа в. “Мейл он сънди”. Едва ли обаче 30-те хиляди зрители в Джорджия ще могат да видят добре това паметно събитие.

Причината е, че голф звездата ще бъде заобиколен от “желязна” стена от 90 бодигардове, повечето от които бивши агенти от ФБР и “Сикрет сървис”. Те ще имат нелеката задача да го опазят от една от 15-те прелъстени и изоставени от него любовници - порноактрисата Джослин Джеймс.

Пищната жрица на любовта планира десант на игрището с цял взвод свои колежки, въоръжени с мегафони. Целта им ще е да разсейват Тайгър и той да не уцели нито една дупка.

Като последна линия на защитата си играчът се опитвал да навие жена си Ерин да го гледа как играе. Тя обаче още не давала никакви индикации, че ще се съгласи.