Набеденият за отявлен хомосексуалист Фахрадин Фахрадинов вече от два месеца се събужда в обятията на една от най-красивите български манекенки - Диляна Попова. Искрата между тях пламва по време на танцувалното рrалити "ВИП денс".

След края на шоуто връзката между актьора и манекенката се задълбочава. Не минават и няколко седмици и героят от сапунката "Забранена любов" се мести в жилището на новото си гадже. Според близки на двойката Фери и Диди тръгнали почти на шега. В началото Фахрадин разправял наляво и надясно, че нарочно се движи с толкова хубава жена, за да докаже, че не е педераст.

“ Уж бяха просто приятели, но нещата явно са се задълбочили. Разбрахме, че има нещо между тях, когато напълно изчезнаха от хоризонта", разказва близък приятел на Фахрадин Фахрадинов и негов колега в НАТФИЗ "Кръстьо Сарафов".
Фери наистина се покрива в нелегалност и това не е случайно. Той иска на всяка цена да запази връзката си с Диляна в пълна тайна. Пред приятели казвал, че не желае да се шуми около него и Диди.

Близки на Фахрадин Фахрадинов са убедени, че той боготвори новото си гадже.

"Фери май съвсем е превъртял. Превърнал се е в роб на своята приятелка. Само нейната дума се чува. Диляна добре знае как да върти мъжете на малкия си пръст. Тя е рядко съчетание на красота и интелект. Тежко и горко на мъжете, които попаднат в мрежата й. Вече се чува, че Фери е предложил брак на своето гълъбче. Явно нещата много са напреднали", споделят пред "Галерия" от компанията на актьора.

Пак според тяхната версия Диляна засега отхвърля идеята да мине под венчило. Категорично против евентуална сватба е и сестрата на Диди - Елиза. Елитната манекенка никога не е криела, че се съобразява сто процента с мнението на Елиза, която се изявява като професионална гримьорка. В чест на истината цялото семейство на Диляна е против сериозното й обвързване с Фахрадин в толкова начален етап от връзката им.

Засега двамата влюбени са се разбрали да поживеят за известно време заедно, за да видят накъде ще потръгнат нещата. Фери яко е лапнал въдицата и изпълнява и най-малките прищевки на своето гълъбче. Диди пък е обещала да изтрие от паметта на телефона си номерата на най-известните столични плейбои и да влезе в ролята на добро момиче. Тепърва предстои да се разбере колко точно ще продължи идилията между Фахрадин и изящната Диляна.

снимка: Камен Вълканов