Тази седмица танцуващите звезди Диляна Попова и нейният партньор Борислав Сапунджиев-Урсула ще покажат, че, освен на дансинга, могат да блестят и в областта на познанието.

Първа на стола на богатството ще седне чаровната моделка в компанията на своя приятел Васил. Във вторник точно в 20:00 часа те ще умуват над „Кое от изреченията е в императивна форма?", „Кое животно е символ на движението за запазване на гастрономическите традиции SlowFood(Слоу Фууд)?" и „В кое професионално поприще Роналд Рейгън изкарва първите си пари, като спасява 77 души?". Именно въпросът за американския президент ще се окаже решаващ в играта на красивата манекенка и бившия журналист.

В сряда Боби ще тества интелигентността си заедно със своя баща Антон. „Името на кой български град произхожда от турската дума за роза?", „С какво средство се практикува екстремният спорт зорбинг?" и „Възглавници от какъв материал били широко използвани в Китай в периода X-XI век?" са някои от въпросите, чиито отговори ще търси той.