Най-неочаквано втората двойка, която напусна шоуто VIP Dance, се оказа тази на Диляна Попова и Боби, известен в миналото като Урсула. Двамата получиха малко над 23% от зрителския вот, който обаче се оказа недостатъчен и те отпаднаха.
 
Диляна Попова, Боби и техните хореографи бяха сред отборите-лидери през миналата седмица. Последните дни обаче имаше явно напрежение между звездите и тяхната хореографка Петя Димитрова. Според моделката и коафьора, танцьорката явно очаквала повече, отколкото те можели да постигнат на дансинга. „Проблемът в отбора е, че ние с Диляна сме по-статични от професионалистите. Опитваме се да правим повече, отколкото можем", заяви Боби по време на живото предаване, съобщава .
 
Двамата с Диляна дори подсказаха, че ако оцелеят до другата седмица, може и да помолят да работят с друг хореограф, който „да е с тях, а не танцьор, който да е пред тях". Самата Петя дори не присъства на сцената, за да чуе съдбата си в шоуто.
 
Битката за оставане беше основно между Диляна Попова и Боби и отборът на актьора Деян Донков и моделката Кристина Милева. Двамата се спасиха, след като в ефир приятелят им Дони заяви, че другия петък ще направи антистриптийз на сцената. Това означава, че той ще излезе гол и до края на танца си ще облича дрехи, вместо да ги съблича. Той подсказа, че накрая ще бъде изнесен увит в одеало.
 
Найден и Николета Лозанова също не скриха, че са ядосани от факта, че са на елиминации. Нед дори директно обвини за това продуцентите на шоуто и заяви, че се чувства „изключително прее*ан". Той пожела на бившето си гадже Зара, която е новата партньорка на Милен Цветков във VIP Dance, неуспех и изрази надежда, че тя ще си тръгне по-скоро.  
 
Шоуто завърши с изпълнение на певицата ДесиСлава, която също не се размина с гаф в шоуто. Поради технически проблем музиката на парчето й дълго време не успя да тръгне.