Красивата филмова звезда Скарлет Йохансон се присъедини към нестандартна кампания в помощ на бедните. Тя обяви, че много ще се радва на своя коледен подарък - коза.

По традиция световните знаменитости се надпреварват да участват в блготворителни кампании покрай коледните празници, засвидетелствайки своята загриженост за съдбата на тези, които не са имали равен старт в живота. Тази година звезди като Мини Драйвър и Скарлет Йохансон се присъединиха към кампанията на международната неправителствена организация Oxfam, окуражвайки дарителите да изберат алтернативни подаръци.

Звездата от "Изгубени в превода" пътува до Утар Прадеш в Индия, за да се увери как едно училище там се възползва от програмата на Oxfam Unwrapped. Кампанията помага на бедните като събира средства от малки нестандартни подаръци.

"Искрено мога да кажа, че с голяма радост бих приела за подарък коза от Oxfam Unwrapped. Това е идеалният подарък - той със сигурност би бил ценен и дори да промени живота на хората", каза красивата актриса, цитирана от британския „Телеграф".

Мини Драйвър обяви, че ще поръча на Дядо Коледа камила. "Сигурна съм, че джуджетата ще бъдат доста изненадани", добави звездата.

В списъка с нестандартни подаръци фигурират прасенца, вода за 10 души, сапуни и патици.