Тони Стораро ще зарадва съвсем скоро феновете си с нови песни. "Подготвил съм три, четири песни" - казва Тони.

Преди няколко дни Signal.bg писа, че Тони Стораро и Теодора подготвят второто си дуетно парче, но освен него Тони ще провокира феновете и с друг дует. Засега Стораро реши да не разкрива с кого, но сподели, че ще е с чужд изпълнител.

"За дуета с чуждия изпълнител бях споменал преди година и половина, но не е моя вината за забавянето му, той е много известен, но не искам да го издавам. Няма да гадаем, ако наистина се разберем, защото песента беше записана, но после се забрави..., но вината не е моя. Както всички знаят, аз си имам екип, имам продуценти, които са зад мен, не че казвам, че вината е в тях, от другата музикална компания се забавиха. Обещавам, че скоро време ще излезе" - категоричен е Тони Стораро.

Въпреки двата дуета, с които Тони се е захванал, на дневен ред е едно самостоятелно парче. "Парчето е с много готин текст. Музиката започва бавно, но песента е бърза. Не искам да издавам повече, защото Преслава го е изпяла: "Пази се от приятели" - каза Стораро.

От "Диапазон Рекърдс" съобщиха за Signal.bg, че парчето ще бъде готово най-вероятно другата седмица, а желанието на Тони Стораро е веднага да заснеме и видеоклип, с който да го представи на феновете.