Теди директно обвини таткото на младия музикант - Тони Стораро, че му е купил шофьорската книжка. "Ден след като ми счупи носа, трябваше да идем отново до Пирогов. Той ми каза, че с мен ще дойде озвучителят му, защото с баща му трябвало да идат да му купят книжката", твърди Александрова. Именно със спортната кола Тони Стораро искал да отдалечи Емрах от Теди.

Преди дни се появи видео, на което някои фучи със звяра на Емрах и минава на червено. Дали е малкият Стораро или някой друг, не се знае. "За мен тази кола е опасна. Няколко часа по-късно след като ме заряза пред болницата, се появи. Заяви, че отива на дискотека. Аз да се прибираме да му направя нещо за хапване. Не може предния ден да ти е счупил носа, после да те е зарязал, а след това да се появи да ти каже, че отива на дискотека".

"Дадох му пица в 2:00, в 4:30 през нощта кренвирши и накрая ме обвинява", оплаква се Теди от бившия

Блондинката твърди, че Емрах е ходил в дома й с полиция. С тях били таткото на млади изпълнител - Тони Стораро. "Две патрулки паркираха пред нас. Емрах се качи и каза, че щели да ми дават ограничителна заповед. Не знам какво му се случи. Дадох му пица в 2:00, в 4:30 през нощта кренвирши и накрая ме обвинява", добавя Теди, която твърди, че е напълно искрена и иска справедливост пише „България Днес“.