Безспорно най-запомнящото й участие в телевизионния ефир е това в най-романтичното реалити на БТВ – „Ергенът“. Освен като най-ярката участничка, тя се изяви и като най-умната и начетена, след безапелационната победа над останалите претендентки за сърцето на Виктор в игра, в която дамите отговаряха на въпроси от обща култура и от областите литература, география и история на България.

Парчето е замислено и започнато преди заминаването ми за “Ергенът”, по време на участието ми там живях с Ева в една стая и я поканих да участва в мой проект. Когато се върнах в България довършихме работата по парчето и заснехме клипа. Песента няма конкретно послание или обвързаност с предаването, просто искаме да зарадваме нашите фенове с една различна песен, която съчетава поп и поп-фолк музиката.“ – споделя Гери, разкривайки процеса по създаване на „Ти не си за мен“.

В „Ти не си за мен“ звучат и вокалите на поп-фолк изпълнителя Наси, а във видеото Гергана танцува бели денс в специално създаден за нея костюм. В клипа участие взима и Елвира, едно от момичетата, които се надяваха Виктор да избере за спътница в живота, но отпадна на по-ранен етап от надпреварата за сърцето му.