Знойната плеймейтка вече се издаде, че е с нов мъж, но за раздялата им не тъжи и бившият национал. Точно обратното - най-татуираният футболист в България също се носи за сетен път на крилите на любовта, този път със сексапилна брюнетка. И то не къде да е, а на едно от райските кътчета на планетата - остров Бали.

ПИК се сдоби с папарашко видeо, заснето от български туристи на екзотичното място. Клипчето е направено на може би най-луксозното и скъпо заведение на целия остров, което притегля като магнит богаташи и знаменистости от цял свят. Става дума са плажния бар "Савая" - сгушен край дивата джунгла, върху извисяващите се варовикови скали на 100 метра над Индийския океан.

На папарашкото видео се виждат Благо и новата му приятелка, чието лице обаче остава скрито за камерата. След близо месец на Бали, бившият футболист е придобил толкова силен загар, че спокойно може да бъде объркан за негър, но само снежно-бялата му усмивка е достатъчна, за да бъде разпознат, дори от километър.

Въпросния ден Благой и мистериозната брюнетка пристигнали на плажния бар с още няколко души, чужденци. В продължение на часове, под жаркото слънце, компанията се глезила с наргилета, екзотични плодове и маркови напитки.

Благой потвърди раздялата със Златка

Посещението на Благо и брюнетката във ВИП-бара не било единичен случай, въпреки цените, които са сред най-солените в региона. "Преди да заминем за Бали, четохме, че Благо е фалирал. Изобщо не изглежда на такъв. Фалирал човек не може да си позволи да си развява шортите из най-скъпия бар на острова",