search icon
search icon

Зрители бесни на Виктория, тя се пече в Дубай

Ще успее ли да си изпроси Виктория часовник?

Ще успее ли да си изпроси Виктория часовник?

Зрители избухнаха срещу Виктория, която директно си проси скъп часовник от ергена Виктор. Нахаканата рускиня обаче се скри от гнева на почитателите на телевизионното предаване чак в Дубай.

Капитонова вече два епизода обсъжда какъв подарък да си поиска от продуцентите на шоуто, защото за всички е ясно, че фитнесинструкторът Виктор не раздава златните гривни или ролексите, а хората зад кадър, коментира Hotnews.bg. Ценни съвети в просенето дават Денис и Бонбонова, като първата се похвали, че е получавала кола като подарък. Капитонова обаче се спря да баровски часовник с диаманти и директно си го поиска с аргумента, че за нея това е мечта.

„Лошото е, че повечето жени са такива като Виктория. Подаръчета, парички, а любовта може и да дойде евентуално“. "Материалистка", „Срам! Не искам да съм жена. Не била лесна. Един часовник дели леснотията“, са само част от коментарите срещу рускинята

Капитонова проговори за корекциите си

Тя обаче не дава вид да се притеснява и отпраши за празниците в Дубай. Тя обикаля баровските плажни заведения, от които се тагват всички български инфлуенсърки в компанията на мъж, който нямало да разкрие.Дали вече мистериозният господин се е отчел с часовник, със сигурност ще разберем.

Още от hotnews

Коментари