search icon
search icon

Капитонова проговори за корекциите си

Показа белег от шарка

Виктория Капитонова несъмнено е една от най-коментираните участнички в шоуто "Ергенът" и определено е сред най-красивите претендентки за сърцето на Виктор. Но мнозина я обвиниха, че не е естествена и има доста подобрения по лицето си. Самата тя очевидно получава много въпроси по темата и реши да разясни към какви разкрасителни процедури прибягва и към какви не. Оказа се, че Капитонова често посещава козметика си, при когото си прави немалко процедури, сред които пилинг, почистване на лицето и мезотерапия.

Тя категорично отрече да е залагала на ботокса, тъй като все още няма нужда от този разкрасителен и подмладяващ похват. Също така сподели, че белегът, който има между веждите е белег от шарка, която тя е карала сравнително наскоро, едва преди 4-5 години. Опитала да го коригира с лазер, но неуспешно.

Тя разкри още, че е възмутена от въпросите, свързани с това кой я издържа, тъй като води луксозен начин на живот. Капитонова отбеляза, че печели достатъчно добре като инфлуенсър, за да си позволява всички глезотийки, като масажи, скъпи вечери и лъскави придобивки, пише Woman.bg. 

Свързани новини

Още от hotnews

Коментари